Home / Om os

Hvem er PostPrint

PostPrint startede 1. januar 2008 som servicevirksomhed der udelukkende skulle printe adresser på magasiner (fagblade og tidsskrifter) til omdeling med PostDanmark og Citymail (Citymail stoppede aktiviteterne 31.12.2009). Fra starten var det udelukkende som "in-house" produktion i samarbejde med PJ Schmidt A/S i Vojens som havde en betydelig bladproduktion.

 

Det har hurtigt udviklet sig til en lidt bredere palette af service-ydelser, men fælles for dem alle er den grundlæggende relation til produktion og distribution af magasiner, tidsskrifter, blade, breve og brevlignende forsendelse.
Sideløbende tilbydes andre ad hoc opgaver indenfor grafisk arbejde, pakning og relaterede opgaver.

 

Efter en periode med forskellige adresser, er PostPrint i marts 2011 indgået i et samarbejde med Midtjysk Papindustri A/S som har lokaler, lager og produktion i Billund.

 

Pr. 1/8 2015 er alle aktiviteter overdraget til Midtjysk Papindustri A/S (også kaldet MPI)

Undertegnede vil som ansat i MPI fortsat være kontaktperson og projektleder på alle opgaver.

Hos MPI vil der altid være mandskab til at løse selv store opgaver, og der vil på sigt blive yderligere 1-2 kontaktpersoner således at din opgave altid er i sikre hænder hos os.

 

Det tilstræbes altid at være opdateret på hvad der er relevant at vide indenfor porto og distribution af emner som f.eks. tidsskrifter, magasiner, foreningsblade. Vi tilbyder vores kunder et højt og fleksibelt serviceniveau gennem mange års erfaring i den grafiske branche.

 

Hos PostPrint er deres opgave i de bedste hænder, og tager gerne en snak om hvordan Deres opgave bedst kan løses.

Ring eller skriv og lad os kigge på det.

 

Med venlig hilsen

PostPrint Teamet