Forside / Hvad kan vi

Hvad kan vi

Mailhouse

Vil tilbyder en bred palette af ydelser indenfor mailhouse aktiviteter. Det kan være opgaven med print kuvertering og adressering af brev til medlemmer i f.eks. en mindre forening - eller det kan være pakning, adressering og distribution af varekataloger og prislister som sendes ud internationalt til modtagere som skal have materiale i korrekt sprog/valuta.

Mulighederne er mange, og det er vigtigt at der bliver valgt den rigtige løsning i forhold til kundens ønsker og det budget der er afsat til opgaven.

 

Prepack / Ompakning

Det er ikke kun kuvertering og i folie der kan pakkes. Har du et eller flere produkter du ønsker prepakket - evt. i salgsdisplay eller lign. så har vi både pladsen og mandskabet til det.

Der kan desuden tilbudes distribution som pakker med GLS eller som pallegods hvor der kan tilbydes fragt til fornuftige priser i samarbejde med bl.a. HT Transport og/eller Itella.

Samme løsning kan bruges til f.eks. ompakning af produkter og videresendelse til en eller flere slutkunder. Om det er en samlet levering der skal splittes op til flere eller det blot skal pakkes om til en pænere emballage er underordnet.

 

Grafisk / Emballage / Specialløsninger i bølgepap

Desuden tilbydes løsning af ac hoc opgaver indenfor nedenstående områder:

 

Grafiske løsninger indenfor tryksager, hjemmesider etc. (laves delvist gennem samarbejde)

Systematisering af løsning til nem, hurtig og billig produktion af kataloger, prislister

Standard emballager i størrelser som tilpasses dit/jeres behov.

Specialløsninger i bølgepap - konstrueret præcist til dit produkt/behov.

 

Kontakt os endelig for nærmere info eller forslag til pris og løsning på netop din opgave: